Beauty

Zo maak je in no time zelf je voeten zomerproof

/
Zo maak je in no time zelf je voeten zomerproof

Zo maak je in no time zelf je voeten zomerproof

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien is het open schoenen seizoen begonnen! Zijn jouw voetjes nog niet summerproof maar vind je een professionele pedicure behandeling te duur? Je kunt het ook prima zelf doen. In deze blogpost laat ik je zien hoe je makkelijk je eigen voeten verzorgt en gelijk een french pedicure aanbrengt. Zelf pedicure Je voeten verzorgen, doe jij dat regelmatig? In de wintermaanden sla ik mijn ritueel in voetverzorging eerlijk gezegd nog wel eens over maar nu het seizoen van open schoenen lijkt aangebroken moet ik er toch weer aan geloven. Er zijn namelijk maar weinig beautydingen waar ik zo van gruwel als van vieze, onverzorgde tenen. Als slipper, sandaal en peeptoo shoelover zorg ik dan ook altijd dat mijn voeten tip top verzorgd zijn. Meestal ga ik aan het begin van het zomerseizoen naar de pedicure voor ‘grof jaarlijks’ onderhoud en houd ik het daarna de hele zomer netjes bij. Vind je dat iets te duur? Ga dan voor de zelf pedicure. Reinig, schrob en relax De eerste stap in je pedicure behandeling klinkt misschien heel logisch; schoonmaken. Pak er een voetenbadje bij en laat je voeten hier 10 minuutjes in weken. Heb…

Het bericht Zo maak je in no time zelf je voeten zomerproof verscheen eerst op Beautyopinie.

Bron

Leave a Reply
Your email address will not be published. *