Geen categorie

Zo krijg je inzicht in de concurrenten in Google Shopping

/
Zo krijg je inzicht in de concurrenten in Google Shopping

Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunt gebruiken om betere prestaties te verkrijgen voor jouw bedrijf. De Price Monitoring Tool is een tool van deze handige tools. Deze tool kan jou namelijk helpen bij het verkrijgen van inzicht in de concurrentie. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je een eigen bedrijf hebt en online producten verkoopt. Daarnaast is deze tool ook heel erg handig voor mensen met een eigen merk dat door verschillende bedrijven wordt verkocht. Deze tool werkt met behulp van Google shopping en werkt in alle Europese landen waar Google shopping beschikbaar is. Een van de punten die het werken met deze tool makkelijk maakt is dat je verschillende filters kunt gebruiken.

De voordelen van inzicht in de concurrentie

Bigshopper.nl is een van de bedrijven die een tool aanbiedt die jou kan helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in de concurrentie. Er zijn meerdere voordelen aan het hebben van dit inzicht. Ten eerste kun je op deze manier de beste prijs bepalen voor jouw producten. Ook kun je op deze manier zien welke producten van concurrenten het goed doen en hoe deze producten online worden gepresenteerd. Deze informatie kun je vervolgens weer gebruiken voor het verbeteren van jouw eigen merk. Vervolgens zal dit ertoe leiden dat je meer kliks en daardoor ook meer verkopen zult krijgen.

De filters die deze tool heeft

Er zijn meerdere filters die je kunt toepassen tijdens het vergelijken van concurrenten met behulp van deze tool. Zo kun je onder andere filteren op bepaalde producten. Dit kan handig zijn wanneer je wilt zien welke prijzen concurrenten hanteren voor een bepaald product.

Daarnaast kun je ook filteren op een bepaald merk. Dit is juist weer heel erg handig wanneer je zelf een merk hebt dat door meerdere bedrijven wordt verkocht. Je kunt dan namelijk heel erg gemakkelijk inzien hoe jouw merk wordt gepresenteerd en welke prijzen er door verschillende bedrijven worden gerekend. Tenslotte kun je ook gemakkelijk de prestaties van producten analyseren door een onderscheid te maken tussen verschillende prijscategorieën.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *