Beauty

Zo heb jij deze zomer prachtige nagels

/
Zo heb jij deze zomer prachtige nagels

De zomer staat weer voor de deur! Eindelijk mogen de korte broeken, topjes en sandalen weer van zolder gehaald worden. Bij een zomerse outfit hoort natuurlijk ook een verzorgde huid en om het af te maken een mooi kleurtje op je nagels. Je kan naar een nagelsalon gaan en je hard verdiende geld uitgeven, maar met een Nagellak set kan je dit ook zelf thuis doen. Dan kan jij je geld uitgeven aan een drankje op het terras of die tas die je eigenlijk al een jaar wil kopen.

Welke gellak past bij mij?

Met een gellak zien jouw nagels eruit alsof ze door een professioneel gelakt zijn. Ga jij voor een gedurfde kleur of toch liever een romantisch neutraal kleurtje die bij elke outfit past. Gellak blijft toch al gauw drie weken mooi op je nagels zitten, dit komt omdat de lak wat dikker is dan normale nagellak. De gellak is ook mooi glanzend, en voelt zacht aan op je nagels. Hierdoor krijgt de lak een chique uitstraling, en is het ook erg geschikt voor een avondje stappen, een borrel op het terras of uit eten.

Blijft gellak lang zitten?

De gellak is ook zeer geschikt voor op vakantie omdat de lak zó lang blijft zitten, heb jij er geen omkijken naar. Of denk bijvoorbeeld aan een festival, je lakt de nagels thuis en hoeft geen gellak mee te nemen om bij te werken, door weer en wind (en de welbekende festival modder) blijven jouw nagels mooi!

Geef jezelf een manicure

Het klinkt ingewikkelder dan dat het daadwerkelijk is, met kwaliteit gellak kan je dit gemakkelijk thuis zelf doen. Wat je nodig hebt is een Gel nagel set om te beginnen. Je kunt zelfs starterspakketten kopen met verschillende soorten gellak kleurtjes en een LED-lamp zodat je nagels sneller droger. Omdat de lak dikker is, is deze ook gemakkelijker om aan te brengen dan een normale nagellak. Daarbij hoef je dus ook niet zolang te wachten totdat de lak droog is. Wel zo fijn want dan kan jij weer sneller door met je dag.

De pakketten komen onder andere in neutrale kleuren, maar ook natuurtinten en felle kleuren. Je kunt zelfs ervoor kiezen om zelf de kleuren samen te stellen in je pakket waardoor je precies krijgt wat jij leuk vindt. De LED-lamp heeft een aan/uit knop, een auto sensor die precies weet wanneer jouw nagels gedroogd moeten worden, en de lamp is ook niet verkeerd om te zien, sterker nog het ziet er juist heel professioneel uit.

Ervaringen met gellak

Uiteraard kan je ook de nagels van je vrienden mooi maken, de lamp en lakjes zijn niet zwaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Of nodig je vrienden gezellig bij jou thuis uit voor een selfcare avondje. Door een starterspakket te kiezen met verschillende kleurtjes kunnen jouw vrienden een passend kleurtje uitzoeken, en omdat het ongeveer 3 weken mooi blijft zitten gaat de gellak lang mee.

Ook zijn de producten zijn niet getest op dieren en de papieren verpakking waar de gellak in verpakt zit is 100% recyclebaar, om het milieu hoef jij je dus geen zorgen te maken met de gellak. Steeds meer mensen ontdekken gellak voor thuis, door de goede ervaringen van de meerderheid wordt het steeds populairder je eigen nagels thuis te verzorgen en kleuren. 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *