Beauty, Fit & Gezond

Welke natuurlijke oliën zijn het best?

/
Welke natuurlijke oliën zijn het best?

Natuurlijke oliën worden al eeuwen gebruikt en de effecten op je haar en huid zijn ook al eeuwen bekend. Er zijn veel verschillende oliën, maar welke zijn nou het best en waarvoor gebruik je ze?

Natuurlijke oliën hydrateren en genezen

Natuurlijke oliën hebben van nature voedingstoffen en hydrateren, genezen en beschermen je huid of haar. Arganolie, castorolie en Bulgaars rozenwater zijn 3 zeer populaire natuurlijke oliën en dat is niet voor niet, hun krachten en effecten zijn zeer krachtig. Niet voor niets zijn deze populair bij veel celebrities.

Arganolie

Arganolie Komt van vruchten van de arganboom. Deze komt vooral voor in Marokko. arganolie barst van de vitamine E, vetzuren en antioxidanten. Het is een van de sterkste natuurlijke anti-aging en hydraterende oliën.

Hoe gebruik je het?

Arganolie is heel veelzijdig. Gebruik het voor je haar, huid of gebruik het als gezichtsolie. Het hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen die je huid kunnen beschadigen. Je gaat er hierdoor niet alleen jonger uitzien, je blijft ook jonger ogen. Heb je beschadigd haar, dan is dit een perfect middel. Gewoon een paar druppels op je huid of haar en masseer het zachtjes in. That’s it. Je doet hierdoor ook lang met een flesje.

Castorolie

Castorolie komt van de Ricinus communis plant, het wordt ook wel ricinololie genoemd omdat het vol zit met ricinolzuur. Vele noemen het ook wonderolie, omdat, nou ja omdat het een wondermiddel is en zeer populair bij veel celebrities omdat castorolie haar voller en glanzend maakt. Het herstelt en hydrateert je huid en haar en geeft je haar een prachtige glans. Je haar, of zelfs wimpers worden er veel sterker en voller van.

Gebruik het om beschadigde haren te herstellen of meer volume en glans te geven. Of hydrateer je huid met dit wondermiddel. Masseer een paar druppels in je huid en je ziet dat deze snel mooier wordt. Rimpels en kleine lijntjes verdwijnen ook. Doe een klein beetje in je haar voor je gaat slapen en was het er ’s ochtends uit.

Bulgaarse rozenwater

Bulgaars rozenwater komt van de roos en is een natuurlijk hydrolaat. Het is rijk aan vitamines en antioxidanten en ruikt heerlijk.

Je kan Bulgaars rozenwater kopen om je huid te hydrateren en te verzachten. Je huid wordt er jonger van waardoor je er ook jonger en gezonder uit gaat zien. Voor je haar is het perfect tussen wasbeurten in om je haar te verfrissen en te hydrateren. Spray het rozenwater op je huid of haar en masseer het zachtjes in.

Natuurlijke oliën doet je goed

Wil je je haar en huid op een natuurlijke manier verzorgen en verbeteren, kies dan voor een van deze wonderoliën. Je zal versteld zijn hoeveel het voor je doet. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken, een paar druppels is genoeg, dus een flesje gaat heel lang mee. Zelfs als je het elke dag gebruikt. De krachten van de oliën zijn al eeuwen geleden ontdekt en het wordt ook al zo lang gebruikt. Dat zegt eigenlijk al genoeg natuurlijk.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *