Beauty

Wafels, krullen, of beach waves: de beste stijlmethoden voor elk haartype

/
Wafels, krullen, of beach waves: de beste stijlmethoden voor elk haartype

Hoe je je haar moet stijlen, is een eeuwenoud vraagstuk. Natuurlijk, je kan het netjes borstelen en in een paardenstaart dragen, maar waar is de fun in dat? Als je op zoek bent naar wat meer avontuur in je haarstyling, dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel geven we je verschillende stijlmethoden voor elk haartype. Van beach waves tot kleine krullen en van stijl haar tot wafels in je haar. Dit zijn stijlen die je met een beetje oefening gemakkelijk zelf thuis kunt maken.

Stijl haar

Stijl haar is een klassieke stijl die perfect is voor een formele gelegenheid. Het enige wat je nodig hebt is een goede stijltang, zoals een stijltang met stoom. Begin met het föhnen van je haar om ervoor te zorgen dat het helemaal droog is. Vervolgens neem je plukjes van ongeveer een centimeter dik en deze breng je aan op de stijltang Wacht ongeveer tien seconden voordat je helemaal van boven naar beneden bent. Herhaal dit met alle plukjes van je haar. Als je klaar bent, breng je wat haarlak aan in je haar. Dit geeft je de perfecte, stijlvolle look.

Wafels in je haar

Wafels in je haar zijn een leuke en unieke stijl die perfect is voor een dagje uit of een feestje. Het enige wat je nodig hebt is een wafeltang. Begin met het föhnen van je haar om ervoor te zorgen dat het droog is. Vervolgens neem je plukjes van ongeveer een centimeter dik en breng je ze aan in de beste wafeltang. Wacht ongeveer tien seconden en laat dan los. Dit herhaal je met alle plukjes van je haar. Als je klaar bent, breng je wat haarmousse aan in je haar. Dit geeft je de perfecte, unieke wafels in je haar.

Beach waves

Beach waves zijn de perfecte stijl voor een casual dag of gewoon om er uit te zien alsof je net uit bed komt. Het enige wat je nodig hebt is een krultang die dunner is aan het uiteinde. Begin met het föhnen van je haar om ervoor te zorgen dat het helemaal droog is. Vervolgens neem je plukjes van ongeveer een centimeter dik en draai je ze rond de krultang. Wacht ongeveer tien seconden en laat dan los. Herhaal dit met alle plukjes van je haar. Als je klaar bent, breng je wat zeezout spray aan in je haar. Dit geeft je de perfecte, slordige beach waves.

Kleine krullen

Kleine krullen zijn een geweldige stijl voor een feestje of een andere gelegenheid waar je er extra vrouwelijk uit wilt zien. Het enige wat je nodig hebt is een krultang met een kleine tang. Begin met het föhnen van je haar om ervoor te zorgen dat het helemaal droog is. Vervolgens neem je plukjes van ongeveer een centimeter dik en draai je ze rond de krultang. Wacht ongeveer tien seconden en laat dan los. Herhaal dit met alle plukjes van je haar. Als je helemaal klaar bent, breng dan wat haarmousse aan om de krullen vast te zetten. Zo blijven ze langer zitten!

https://beautyfavorieten.nl/