Wellness

Naaktstrand De Potten op losse schroeven

/
Naaktstrand De Potten op losse schroeven
Naaktstrand Friesland De Potten Sneekermeer

Op 2 april maakt de gemeente Súdwest Frieslân een toekomstvisie voor De Potten bekend. Het idee is om het recreatiegebied een kwalitatieve impuls te geven en meer bezoekers te trekken. Hierbij zou het huidige naaktstrand een stadstrand met horeca en sportieve activiteiten worden, waar geen plaats is voor naaktrecreatie.

In een eerste versie van het plan stond onomwonden dat het naaktstrand zou verdwijnen. NFN Open & Bloot heeft in ieder geval bereikt dat er nu staat dat er “voor het naaktstrand een meer passende locatie wordt gezocht”. NFN Open & Bloot blijft nauw betrokken bij deze ontwikkelingen. 

Klik hier om de gebiedsvisie te lezen. Je kunt deze ook inzien van 2 t/m 29 april 2021 (vier weken) op de gemeentelijke website www.sudwestfryslan.nl. Tijdens deze termijn kan iedereen een schriftelijke reactie indienen, via emailadres recreatie_toerisme@sudwestfryslan.nl

Bezoekers van het naaktstrand De Potten kunnen ook contact opnemen met NFN. Laat het ook weten als je samen met NFN je wilt inzetten voor naaktrecreatie in Súdwest Frieslân. Mail naar strand@nfn.nl.

Het bericht Naaktstrand De Potten op losse schroeven verscheen eerst op BlootGewoon!.

Bron