Fit & Gezond

Menicare Pure lenzenvloeistof is perfect voor harde lenzen

/
Menicare Pure lenzenvloeistof is perfect voor harde lenzen

Het aanbod lenzenvloeistoffen kun je gerust enorm groot noemen. Het valt dan ook bepaald nog niet mee om altijd de juiste vloeistof te vinden. Welke dat precies is, is sterk afhankelijk van het type lens dat je gebruikt en ook de hoeveelheid traanvocht dat je zelf aanmaakt. Binnen het aanbod aan vloeistoffen, is Menicare Pure lenzenvloeistof toch wel een witte raaf. Het is als je harde lenzen draagt zeer de moeite waard om juist voor Menicare lenzenvloeistof te kiezen. 

De ultieme lenzenvloeistof voor mensen met een harde en vormvaste lens

Menicare Pure lenzenvloeistof geldt als de ultieme vloeistof voor mensen die harde lenzen dragen. Menicare Pure bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het zorgt voor een betere reiniging, het bevochtigt de ogen op perfecte wijze en deze vloeistof biedt altijd een zeer hoog draagcomfort. Juist vanwege de zeer natuurlijke samenstelling is de lenzenvloeistof zeer mild voor de ogen. De verdraagzaamheid van de Menicare Pure lenzenvloeistof is dus erg groot. 

Menicare Pure lenzenvloeistof is zeer mild voor de ogen

Menicare Pure lenzenvloeistof geldt als zeer mild voor de ogen. Het is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten hetgeen als een groot voordeel wordt beschouwd. De vloeistof is niet alleen mild voor de ogen, het zorgt eveneens voor een sterk verbeterde reiniging van de ogen. Ook de bevochtiging is echt optimaal als je kiest voor Menicare Pure lenzenvloeistof.

Zeer krachtige reiniging als je kiest voor deze lenzenvloeistof

Menicare Pure lenzenvloeistof geldt als een alles in één vloeistof, zeer geschikt voor harde en vormvaste lenzen. De vloeistof die je tot je beschikking krijgt desinfecteert, ontsmet, reinigt en verwijdert proteïne. Just vanwege de natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat sprake is van een betere en ook meer stabiele desinfectie van de lenzen. De lenzen worden door het gebruik van deze lenzenvloeistof zeer krachtig gereinigd. Dit heeft alles te maken met de unieke samenstelling. De bevochtiging staat als zeer goed bekend. Dat maakt dat je door het gebruik van Menicare Pure lenzenvloeistof altijd een scherpe en frisse blik hebt en ook houdt. Van droge ogen is nooit sprake, ook niet als je de contactlenzen langdurig draagt. 

De perfecte alles in één vloeistof voor de harde lens

Met Menicare lenzenvloeistof koop je een perfecte alles in één vloeistof. Je koopt deze lenzenvloeistof in een werkelijk uniek vormgegeven fles van 250 milliliter. Daarbij krijg je eveneens de beschikking over een lenshouder. Ga je deze lenzenvloeistof gebruiken, dan is het verstandig om altijd eerst de handen te wassen. Vervolgens masseer je de lens zacht in met een paar druppels lenzenvloeistof, dit gedurende ongeveer twintig tellen. Je plaatst de lenzen vervolgens in de houder en spoelt ze af met de vloeistof. Je dept dan de lenzen er gedurende een half uur of de hele nacht in. Voor je de lenzen weer aanbrengt, is het goed ze eerst weer met de Menicare Pure lenzenvloeistof af te spoelen. En zo zie je dat deze lenzenvloeistof dus ook in gebruik nog eens erg gemakkelijk. 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *