Wellness

Leuke uitjes: een bezoek aan een privé sauna & wellness

/
Leuke uitjes: een bezoek aan een privé sauna & wellness

Ben jij liefhebber van een hoge temperaturen, een Finse sauna, lekker bubbelen in een bubbelbad en ultiem ontspannen? Dan ben je vast een regelmatig bezoeker van de sauna! Op zoek naar leuke uitjes voor het komende jaar willen we je graag meer vertellen over het bezoeken van een Privé sauna.

In Nederland is de privé sauna nog een relatief onbekend begrip. Bij onze zuiderburen is dat anders. In België kun je kiezen uit enkele honderden privé sauna’s verspreid over het hele land. In Nederland zijn dat er nu nog tientallen. Maar het aantal stijgt snel. Het bezoeken van een privé sauna wordt in Nederland dus steeds populairder.

Voordelen van een privé sauna

Wat is nu het verschil tussen reguliere sauna en een privé sauna? Bij een privé sauna beschik je over een privé ruimte die je dus niet hoeft te delen met anderen. Afhankelijk van de ruimte die je huurt, heb je alle faciliteiten dus lekker voor jezelf. Je hebt betrekkelijk eenvoudige privé sauna’s met simpele faciliteiten. Maar je kunt in Nederland ook kiezen voor een luxe privé sauna met wellness faciliteiten zoals een bubbelbad of zwembad.

De meeste sauna’s kun je huren voor een bepaalde tijd en je kunt vaak extra faciliteiten bijboeken en reserveren. Een privé sauna is dus zeer geschikt voor mensen die wel van een sauna houden, maar dit liever niet delen met andere mensen en dit liever privé willen doen. Een privé sauna kan ook mensen met een geloofsovertuiging de mogelijkheid bieden te genieten van sauna en wellness.

Luxe privé sauna in Malden

Een voorbeeld van zo’n luxe privé sauna en wellness vind je in Gelderland, Malden. Moments Sauna is een privé sauna in en wellness complex waar je kunt kiezen uit verschillende suites. Met een ruime keuze uit extra arrangementen zoals een massage, hamam behandeling en verschillende diner mogelijkheden is Moments in Malden echt een aanrader.

https://www.google.com/maps?cid=9590705738379686153

Leave a Reply
Your email address will not be published. *