Wellness

Ledenraadsverkiezingen 2021

/
Ledenraadsverkiezingen 2021
Ledenraadsverkiezingen NFN Open & Bloot

Van 10 maart t/m 26 maart 2021 kun je als lid van NFN Open & Bloot in het ledenportaal je stem uitbrengen op één van de kandidaten voor de Ledenraad. De Ledenraad geeft goedkeuring aan de jaarrekening, missie, visie en strategische beleidskaders van NFN. Jouw manier van bloot gaan is uniek, de Ledenraad vertegenwoordigt onze leden. Het is belangrijk dat jij stemt!

Hoe zit het ook alweer?
Omdat het onmogelijk is om met alle 58.000 leden te vergaderen is de Ledenraad ingesteld. Deze wordt gekozen door de leden van NFN Open & Bloot. De Ledenraad bestaat uit 16 personen en de ledenraadsleden zitten zonder last of ruggespraak in de Ledenraad. Omdat er tijdens de laatste verkiezing in 2020 niet genoeg kandidaten waren, worden er in 2021 verkiezingen gehouden om de Ledenraad te completeren.

Kieskring individuele leden
De vier kandidaten voor de individuele kieskring vind je terug op de stempagina in het ledenportaal. Er zijn nog drie plekken beschikbaar in de Ledenraad. De drie personen met de meeste stemmen nemen plaats in de Ledenraad. Directe leden en leden van bij NFN aangesloten naturistenverenigingen kunnen stemmen op één van deze kandidaten. Stemmen kan uitsluitend in ons Ledenportaal, dus activeer je account.

Kieskring verenigingsleden
Voor de Kieskring Verenigingen zijn drie kandidaten voor drie plekken. Deze kandidaten worden gekozen door de besturen van naturistenverenigingen via het verenigingsportaal. Waarom wordt er toch gestemd als er drie kandidaten voor drie plekken zijn? Er is afgesproken dat elke kandidaat minstens één stem moet krijgen om plaats te kunnen nemen in de Ledenraad. Als er een kandidaat is, die geen stemmen krijgt, kan deze geen plaats nemen in de Ledenraad. Verenigingsbesturen worden apart geïnformeerd over deze stemprocedure.

Het bericht Ledenraadsverkiezingen 2021 verscheen eerst op BlootGewoon!.

Bron