Beauty

Kun je thuis laser ontharen?

/
Kun je thuis laser ontharen?

Haargroei is voor veel mensen een grote ergernis. Vooral wanneer het weer beter wordt komen de jurken en rokjes tevoorschijn en moeten de benen vaker geschoren worden. Dit kost veel tijd. Niet alleen haargroei op benen is vervelend, haar groeit natuurlijk op meerdere plekken.

Sommige mensen hebben extreem veel last van haargroei, dit kan dus echt overmatig zijn. Scheren is natuurlijk altijd een optie maar dit kan zorgen voor huidirritaties en uitslag, vooral wanneer je vaak en veel moet scheren.

De huid kan hierdoor erg gevoelig worden en dat maakt scheren minder fijn en vaak zelfs pijnlijk. Een definitieve oplossing voor het verwijderen van haren is een laserbehandeling. Je kunt de optie overwegen om dit thuis zelf te doen of om in behandeling te gaan bij een professionele kliniek.

Laserbehandeling

Wanneer je op zoek bent naar een definitieve manier om ongewenste haargroei te voorkomen is een laserbehandeling een optie. Tijdens een laserbehandeling wordt ongewenste haargroei verminderd door middel van een laser.

De laser zorgt voor het vernietigen van de haarzakjes door middel van de indringende lichtstraal. Deze verwarmt jouw haarzakjes waardoor ze bij een temperatuur van ongeveer 50 graden simpelweg verbranden.

Dit is een definitieve oplossing en de haargroei komt dus ook niet meer terug. Wanneer je dus niet meer wil scheren, waxen, harsen of epileren kan dit zeker een oplossing zijn.

Voordelen laserontharing

Het grootste voordeel van laserontharing is natuurlijk het feit dat de behandeling definitief is. Op deze manier heb je geen haargroei meer op de plekken die behandeld zijn.

Je hoeft daardoor nooit meer na te denken of je benen wel geschoren zijn als je onverwacht een rok of jurk aan wil trekken. Nog een voordeel van het ontharen met een laser is het feit dat verschillende behandelingen redelijk snel elkaar kunnen plaatsvinden.

Het is namelijk niet zo dat je huid heel veel tijd nodig heeft om te herstellen gezien er weinig irritatie ontstaat op of in je huid! Een laserbehandeling is geschikt voor alle huidtypen.

laser ontharen

Laserontharing voor thuis

Wanneer je besluit over te gaan tot laserontharing heb je de keuze dit zelf thuis te doen, of op zoek te gaan naar een professionele kliniek.

Wanneer je van plan bent zelf thuis te beginnen is het belangrijk eerst goed onderzoek te doen naar welk apparaat je hier het beste voor kan gebruiken. Er zijn diverse modellen op de markt in verschillende prijsklassen.

Ons advies is je keuze te baseren op de beste kwaliteit en natuurlijk het beste resultaat. Let wel op: de prijs van deze apparatuur ligt vrij hoog. Vaak heb je voor het bedrag van ontharing apparaat al zeker één behandeling een professionele kliniek.

Professionele laserontharing

Als jij gegarandeerd een blijvend resultaat wil behalen met laserontharing kun je het beste op zoek gaan naar een professionele kliniek. Wij bij Lasercentrum Biltstraat hebben ruim 20 jaar ervaring met lasertherapie en kunnen daardoor pijnloos behandelingen uitvoeren.

Ook garanderen wij dat de laserbehandelingen echt definitief zijn. Op deze manier komt de haargroei absoluut niet meer terug. Natuurlijk is het voor een goed resultaat belangrijk om ons advies op te volgen met betrekking tot de hoeveelheid behandelingen die je nodig zou hebben.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *