Beauty

Eindelijk, mijn eigen geurkaarsenlijn is een feit!

/
Eindelijk, mijn eigen geurkaarsenlijn is een feit!

Eindelijk, mijn eigen geurkaarsenlijn is een feit!

Jongens, ik ben zo blij! En zo trots! Mijn eigen geurkaarsenlijn is EIN-DE-LIJK af en ready to get launchedddd! House At Eleven is ontstaan aan het begin van 2019 toen ik tijdens een donkere periode op zoek was naar een nieuwe, creatieve uitlaatklep. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik voelde me al een hele tijd ongeïnspireerd, waar ik weer heel ongelukkig van werd. Ik had een project nodig waar ik me vol passie op kon storten. Iets dat écht van mijzelf was. Dus geen samenwerking met een ander merk, niet in opdracht van, maar een project wat…

Het bericht Eindelijk, mijn eigen geurkaarsenlijn is een feit! verscheen eerst op Beautylab.nl.

Bron