Beauty

Deze zonnefilters gebruik ik liever niet

/
Deze zonnefilters gebruik ik liever niet

Deze zonnefilters gebruik ik liever niet

In de lente- en zomermaanden is een goede zonnebrandcrème een musthave in je beautyritueel. Natuurlijk is een SPF het hele jaar door belangrijk maar nu nóg meer. En zoals je weet ben ik altijd op zoek naar de beste producten hiervoor, het liefst met mooie zonnefilters die je optimaal beschermen. Zonnebrandcrème filters | over goede en slechte Uv-filters Er is veel discussie over verschillende soorten zonnebrandcrème filters die er op de markt zijn, dé reden voor mij om deze blogpost te schrijven. Een kleine disclaimer vooraf; ik ben geen chemicus of DNA expert maar heb me door de jaren veel verdiept in ingrediënten van zonnebrandcrèmes. Op basis daarvan heb ik voor mezelf een lijst van Uv-filters gemaakt die ik liever vermijd, en die info deel ik graag met jou. Dat wil trouwens niet zeggen dat dit perse goede zonnefilters zijn, en alle andere slecht. Een aantal filters hebben niet mijn voorkeur, vanwege verhalen over hormoon verstorende effecten of hun effect op het milieu en het zeeleven. Maar onthoud: niet smeren is altijd slechter! Voor een compleet overzicht van schadelijke zonnefilters wil ik je graag verwijzen naar de website van Jetske Ultee. Daar vind je een handig overzicht. Verschillende zonnefilters: Welke…

Het bericht Deze zonnefilters gebruik ik liever niet verscheen eerst op Beautyopinie.

Bron

Leave a Reply
Your email address will not be published. *