Beauty

De buitenkant van je huis opknappen

/
De buitenkant van je huis opknappen

De buitenkant van je huis opknappen

Mijn liefde voor mooie dingen zie je niet alleen terug in mijn make-up en kledingkast, ook met mijn interieur ben ik regelmatig in de weer. Ik heb je al een tijdje geleden al onze nieuwe meubels en woonaccessoires laten zien: nu we zoveel thuis werken wil ik van mijn huis echt een thuis maken! Ook hebben we de woonkamer geschilderd. Maar hoe zit het met de buitenkant? Daar lees je veel minder vaak over op blogs. Het is misschien minder spannend, maar zeker ook belangrijk. Waarom lees je hier. Schilderwerk aan de buitenkant van je huis Door regen en andere weersomstandigheden slijt de verf aan de buitenkant van je woning langzaam maar zeker. Bij de kozijnen bijvoorbeeld. Daarom is het eens in de vijf à tien jaar belangrijk om het schilderwerk aan te pakken met goede producten, wist je dat? Zo voorkom je dat de kozijnen of deuren kapot gaan en je nog verder van huis bent. Wij hebben dat vorig jaar nog laten doen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Met kwalitatieve verf van Sikkens doe je dat op de juiste manier. Begin daarbij met de grondverf, met een goede hechting en vulling. Sikkens Rubbol Primer…

Het bericht De buitenkant van je huis opknappen verscheen eerst op Beautyopinie.

Bron

Leave a Reply
Your email address will not be published. *