Beauty

Collageen innemen voor een mooiere huid, helpt dat echt?

/
Collageen innemen voor een mooiere huid, helpt dat echt?

Collageen innemen voor een mooiere huid, helpt dat echt?

In Azië zijn beautydrankjes al jaren en hit en sinds vorig jaar zag ik dit fenomeen langzaam de Nederlandse markt veroveren. Deze beautydrankjes bevatten bijvoorbeeld collageen, maar heeft het überhaupt wel zin om dit ingrediënt in vloeibare vorm in te nemen? Zo’n 5 jaar geleden schreef ik er een artikel over en mijn conclusie was: “Er lijkt wetenschappelijk bewijs voor te zijn dat de inname van collageen een positief effect heeft op de huid, dus ik zou zeggen: proberen kan geen kwaad. Baat het niet, dan schaadt het niet. Ik blijf toch een klein beetje sceptisch. Ik zou iets meer…

Het bericht Collageen innemen voor een mooiere huid, helpt dat echt? verscheen eerst op Beautylab.nl.

Bron