Beauty

Betaalbare luxe trend voor 2022: Ear cuffs

/
Betaalbare luxe trend voor 2022: Ear cuffs

Welk jaar het ook is, accessories toevoegen aan je outfit is altijd een goede manier om jouw kleding net een extra te geven. Door het toevoegen van oorbellen, ringen, armbanden, een tasje of een hoedje maak je jouw outfit compleet. Zo kun je een simpele nette outfit net even een klassieke luxe uitstraling geven. Of maak je van een all-black outfit een super stoere uitdossing met gave kettingen en dikke ringen. In dit artikel lees je meer over de nieuwe trend van de ear cuffs.

Oorbel zonder gaatje te prikken

Een naam ear cuff zegt al een beetje hoe het sieraad eruit ziet. Het is een oorbel die zich op je oor klemt. Deze kunnen dus zonder gaatje te laten prikken in het oor. Je klemt het ringetje op elke plaats in het oor. Meerdere naast elkaar geeft nog een stoerder effect. Het combineren van een ear cuff met andere oorbellen maakt jouw ear-party helemaal compleet. Door het gemak van gebruik van de ear cuff wordt deze steeds populairder. Iedereen kan ze in.

Ear cuffs in verschillende kleuren

Net als gewone sieraden zie je dat de ear cuff in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen is. Zo zijn er de standaard kleuren goud of zilver. De steeds populairdere kleuren zijn rosé goud of wit goud. De ear cuffs zijn te koop bij bijna iedere juwelier. Het is hét nieuwe sieraad van de aankomende jaren.

Oorring voorzien van diverse designs

Het oorringetje is niet alleen in verschillende kleuren te verkrijgen. Net als de traditionele sieraden zijn er voor de ear cuffs een breed assortiment aan designs. Zo zijn er hele fijne ringetjes waar geen motiefje op zit of juist een ringetje waar steentjes of kleurtje in verwerkt zitten.

Naast de designs op het ringetje hebben de vormen en de groottes van de ringetjes zelf ook nog allerlei verschillen. Zo zijn er ear cuffs die niet enkel een ringetje zijn maar meerdere ringetjes hebben en over een groter gedeelte van de oorschelp lopen. Bijvoorbeeld met een design van een slang. Zo zie je dat je ook met dit nieuwe sieraad veel verschillende kanten op kunt.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *